10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Наградиха военнослужещи от Военноморска база Бургас

Областният управител Константин Гребенаров със своя заповед награди военнослужещи от Военноморска база Бургас по повод 132 години от създаването на Военноморските сили на Република България. Военнослужещите, които получиха грамоти и парични награди от губернатора са от групата на Военноморска база Бургас за разузнаване, транспортиране и унищожаване на невзривени боеприпаси, открити на територията на област Бургас. Благодарение на техните действия и висок професионализъм, винаги е било гарантирано спокойствието и безопасността на населението в региона.grebenarov-vms1.jpgГребенаров изказа своята благодарност към офицерите, сержантите и матросите, които са част от морската стража, пазеща националната сигурност и суверенитет на страната ни. Областният управител изрази готовността на представляваната от него институция за съвместна работа и подкрепа на Военноморските сили на Република България.

Приветствия към присъстващите военнослужещи отправиха още командирът на ВМС -Контраадмирал Манушев, зам.-кметът на община Бургас – Красимир Стойчев, както и кметовете на община Созопол и град Черноморец – Панайот Рейзи и Добри Добрев.

След официалната част отбелязването на професионалния празник на военните продължи с концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили и самодейни групи от Военния клуб.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук