16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Наградиха младежи, участвали в конкурс за най-харесвана снимка

Победителите от фото конкурса „Еко-обектив : Природата през нашите очи запечатана в снимка” бяха наградени на официалното закриване на проекта МИКЦ –Бургас „Гласът на младите“ към Национално Сдружение „Младежки Глас”,. Ръководителят на проекта Камелия Димитрова връчи грамоти и награди на победителите на първо място Яни Алексиев, второ място-Събина Рузманова и трето място – Борислав Ангелов.

Конкурсът за снимки имаше за цел да покаже таланта на младите хора и красотата на природата в бургаска област. Чрез състезателният характер младежи изразиха своят поглед към нашата красива природа.

 

Kamelia Dimitrova-Todor Yosifov„Изключително съм впечатлена как в рамките на единадесет месеца една добра инициатива може да събере и да мобилизира толкова много енергия у младите хора на област Бургас. Искам да благодаря на целия екип на проекта, които отделиха от своето време, за да направят този проект, който мога да заявя, че направи смислен живота на всеки един от нас. Нашите усилия при изпълнение на проекта бяха насочени към младежи, които показаха през цялото време силен интерес да се включат в дейностите на центъра, стремеж към знание и себеизграждане” каза Камелия Димитрова, ръководител на проекта МИКЦ –Бургас „Гласът на младите“ към сдружението.

Конкурсът се проведе в продължение на няколко месеца в социалната мрежа. Всички можеха да харесват снимките направени от младежи. Победителите се класираха на съответните места по брой харесвания.

Конкурсът се организира от Национално Сдружение „Младежки Глас”, по проекта МИКЦ-Бургас „Гласът на младите” по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: „Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/”, финансиран от Министерство на младежта и спорта.

В следващите месеци сдружението планира редица събития за младите хора в Бургас и страната.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук