10.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Наградиха младите футболни надежди от клуб „Звездичка“

На официална церемония в Община Бургас, малчуганите от Спортен футболен клуб „Звездичка“ получиха подаръци и грамоти за високите си спортни постижения през изминалата година.

„Тази година успехите на „Звездичка“ са двойно повече, ако продължавате с това темпо скоро и международните отличия няма да закъснеят. Ние сме с вас и ще продължаваме да ви подкрепяме, да създаваме по-добри условия за пълноценни тренировки. Това пожела кметът Димитър Николов на младите футболни надежди.

Той се обърна и към единственото момиче – Йоана, капитан на отбора, като я посъветва да продължава да „въвежда строга дисциплина в тима“ със същия ентусиазъм и лекота. „Нашата най – амбициозна мечта е от школата на СФК „Звездичка“ да излизат националните шампиони на България“,сподели по време на церемонията треньорът на клуба Петър Алексиев, които преди дни спечели и приза „Бург на годината“.

Гол майсторите получиха награди и грамоти, а от своя страна ръководството на клуба подари на кмета  професионална тениска на клуба. Само за изминалата година младите надежди от „Звездичка“ триумфираха на три големи състезания- Международен турнир „Несебър кът“/август – 2013г/, Областно състезание на град Бургас и Републикански шампионат за Купата на Велико Търново.

На срещата присъстваха още зам.-кметът  по здравеопазване и спортни дейности д-р Лорис Мануелян, Веселина Деведжиева, началник отдел „Спорт“,  Димитринка Буланова – Общински съветник, родители и приятели на клуба.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук