10.4 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Наградиха отличниците в бизнеса

За 24-ти път Бургаската търговско-промишлена палата (БТПП) награди фирми и организации, които тази година са проявили отличен бизнес нюх и са допринесли за икономическото развитие на региона, съобщиха от организацията. Кметът на Бургас Димитър Николов и областният управител Павел Маринов връчиха наградите снощи заедно с председателя на палатата Цанко Иванов.

Най-престижните отличия – статуетка „Порив” и почетен диплом тази година получиха 6 фирми и организации. Сред тях са фирмата , която ще достави плочкине на пл. „Тройката“, „Свободна безмитна зона-Бургас”, оператора на летището, общинския превозвач „Бургасбус” заради отличните условия, в които в момента пътуват бургазлии. Тя взе статуетка за създаване и модернизация на интегрирания градски транспорт, за пълно обновяване на автобусния парк, и осигуряване на комфорт на пътуване.

Още шест фирми и организации получиха почетни грамоти. Сред наградените е и кметството в Българово. Кметът Йордан Йорданов бе поощрен за успешна реализация на проекти, подобряващи качеството на живот в града. Като признание за добрата съвместна работа при предоставяне на услуги на бизнеса от двете страни на границата, както и за успешното осъществяване на съвместни проекти бе отличена Търговско-промишлената палата в Одрин. Специалната награда на палатата за 2013 год. бе връчена на г-н Станчо Станков, представител на БТПП в Сунгурларе и Карнобат. Признанието е за усиления му труд за популяризиране дейността на институцията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук