13.8 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Наградиха Стефка от Поморие, която откри 2 000 евро и ги върна

Служителка на общинската фирма за чистота в Поморие откри и върна близо 2000 евро в контейнер за смет. 45-годишната Стефка Тодорова намерила парите докато почиствала контейнер за хартия близо до поморийското училище „Иван Вазов“. Банкнотите били в кутия за обувки. Веднага се обадила на шефа си. Двамата предали парите в полицията. Сефка е майка на две деца, признава, че винаги е живяла в лишения.

„Аз не разполагам с много, но тези пари не можах да ги взема. Знам какво е да се притесняваш постоянно дали ще изкараш до края на месеца с това, което е в джоба ти“, казва Стефка. Днес тя беше наградена на официална церемония в Областната дирекция на МВР – Бургас. Шефът на бургаската полиция й връчи грамота за доблестната постъпка. 45-годишната жена е имала подобен случай преди повече от 15 години. Тогава, отново е върнала открита от нея значителна сума.

Полицията разследва случая с откритата от Стефка Тодорова валута. Основната версия, по която работят криминалистите е, че парите са оставени в контейнера от жертва на телефонни измамници.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук