14.3 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Наградиха чистачката Стефка, която намери и върна 2000 евро /видео/

Служителка на общинската фирма за чистота в Поморие откри в контейнер за смет  2000 евро и ги предаде в полицията . 45-годишната Стефка Тодорова днес беше наградена от МВР Бургас  за своята постъпка. Стефка намерила парите докато  почиствала контейнер за хартия в руския квартал в Поморие.

Тръгнах от долу да мета…Дойде камиона за боклука да вземе картоните, изхвърлих ги, парите паднаха, аз ги взех и извиках шофьора да дойде, обадих се на шефа  и ги върнах в полицията”, разказва Стефка.

Стефка има две  дъщеря, признава, че винаги е живяла в лишения. Заплатата и е 460 лева , има кредит  и често пазари на версия .

Преди 20 години Стефка отново намира пари -16 000 лева  и пак ги връща. Тогава техният собственик и дава награда от 500 лв.

Днес Стефка беше наградено и получи грамота от МВР Бургас.

В годините, в които съм в системата на МВР има няколко случая на връщане на пари, но лично за мене това  е най-голямата сума пари, която се е връщала . 1750 евро  е една голяма сума, за което благодаря на нашата съгражданка Стефка.” , каза гл. инспектор  Георги Куцаров

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук