18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Награждават изявени доброволци от Бургас и Камено

Във връзка с Международен ден на доброволеца, който отбелязваме на 5 декември, Сдружение „УСМИВКА”, като член на Националния алианс за работа с доброволци, ще награди младежите от двата центъра за работа с доброволци в Бургас и в Камено, участници в проект „Европа – моето бъдеще, моят шанс за изява”. На тържествената церемония, на която ще се връчат благодарствени адреси, ще бъде отличен най–активно работещият доброволец през годината, който ще получи званието „Рицар на добрата воля”.

След официалното награждаване младежите ще празнуват с децата от Дневен център “Миа Монтесори”, ще им разкажат за своята доброволческа работа, а също така и истории за празника на Бургас – Никулден. Децата ще получат изненади от младежите, а в знак на благодарност те ще ги поздравят за празника със специална програма и почерпка, подготвена от родителите.

Празникът ще се отбележи в два дни – на 4.12. 2013 година в Професионална гимназия по Механоелектроника и електротехника, а на 5.12.2013 година от 10:30 часа в Дневен център „Миа Монтесори”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук