12.6 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Награждават 10-те най-добри състезатели на Спортното училище

За пореден път Спортно училище „Юрий Гагарин“ – Бургас ще награди най-талантливите си възпитаници за 2011-та година. Това ще стане на традиционния за учебното заведение „Бал на 10-те най-добри спортисти“.

            Шампионите на годината са избрани от 370 ученици, които се обучават в 13 спорта. Отличените ще получат от ръководството на училището купи, грамоти и предметни награди за високите си спортни постижения през годината.

Безспорна заслуга за отличията на младите спортисти имат и техните треньори. Те изграждат в тях шампионски характер, несломим дух и воля за победа, които ги водят към нови върхове в спортната кариера. Затова един от треньорите отново ще бъде отличен с приза „Треньор на годината”. Това е треньорът по свободна борба Николай Милков, а неговият възпитаник Мариян Тодоров е на призовото първо място в десятката на училището. Той е с 3-ото място от Европейското първенство за юноши и шампионска титла от Държавното първенство.

         Официалната церемония по обявяването на шампионите на училището започва на   15 декември / четвъртък /, в 15.00 часа в дискотека  „Масони” /„Неро”/ .

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук