12.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Надежда Палова: Подкрепяме амбициите на младите хора да развиват таланта си

В последната година новосъздаденият театрален състав „Ромски звезди” – Средец успя да впечатли с уникалните си изпълнения публиката в различните общини на област Бургас. Още с дебюта си на сцената талантливите актьори пресъздадоха успешно сюжета на един от най-романтичните руски филми „Таборът отива към небето“.

„Присъствах на първата танцова изява на групата и останах възхитена колко труд са положили младите таланти. Вълнувам се когато съм сред тях, усещам енергията и красотата, които влагат в танца”, сподели впечатленията си кандидатът за народен представите от ГЕРБ-Бургас д-р Надежда Палова. По време на среща  с ръководителя на формацията стана ясно, че танцьорите тренират изключително усърдно, въпреки затруднението, което изпитват от липсата на модерна озвучителна апаратура.

На тяхна репетиция за предстоящ концерт д-р Палова изненада младежите, като им подари нова аудио система и DVD плеър. В момента групата репетира за предстоящите си участия, които се увеличават с всеки ден.  Талантите подготвят и нови танцови изпълнение в различни стилове, с които да обогатят своя репертоар.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук