14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Надрусан бургазлия едва не се самоуби. Висял от терасата на прословутия 91-ви блок в „Меден рудник“

Униформени от районното полицейско управление в „Меден рудник“ били сюрпризирани със странен сигнал в ранните часове на 24 май. Граждани съобщили за лице, което виси на поставките на климатиците от тераса на блок 91 в комплекса. Полицаите заварили 31-годишен мъж, който се провиснал от терасата, не говорел и бил видимо неадекватен. 

91 блок

Наложила се намесата на психолог към институт по психология на МВР. След близо час монолози, специалистът успял да свали мъжа невредим. С постановление на дежурен прокурор е настанен в ЦПЗ- Бургас. В жилището са установени лицата Г.П на 37 год от гр. Габрово, и М.Ф на 23 год. от гр. Бургас- наематели на жилището.

Във всекидневната са намерении 1 брой полиетиленово пликче, тип „джъмпер“, съдържащо остатъци от кристално жълтеникаво на цвят вещество, жълтеникаво кристално вещество, поставено върху керамична плочка, 1 брой полиетиленово топче съдържащо кафеникава тревна маса, 1 брой полиетиленово пликче, съдържащо жълтеникаво на цвят прахообразно вещество, 1 брой полиетиленово пликче, съдържащо следи от бяло кристално вещество.

Лицата са задържани за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук