11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Над 110 деца се включиха в детското рали на SOS-ПТП

Над 110 деца от Бургас и региона се включиха в детското рали, което беше организирано от Сдружение SOS-ПТП. Събитието бе в чест на 5-ят рожден ден на сдружението. Инспектор Хитами също присъства на ралито като зорко следеше дали децата карат по правилата.

Децата бяха разпределени на две групи – до 4 години и 5+. Стартовете на директна елиминация стартираха с най-малките, като битката за медалите продължи повече от час. След драматичните стартове на най-малките, каките и батковците също се включиха в битка за „Купата на Хитами“.

Те бяха доста повече и близо три часа се бориха свирепо за призовите места.  В крайна сметка и в двете възрасти най-бързите деца се поздравиха с победата и спечелиха купи и медали, които бяха изработени специално за събитието. Изненадата за децата бе, че всяко едно от тях получи награда, независимо от мястото, което зае в крайното класиране. В края на ралито всички участници, както и техните родители си разделиха прекрасната торта, която беше осигурена от Сдружение SOS-ПТП.

„Получи се един уникален празник за всички деца, а това беше главната цел. Интереса бе огромен и със сигурност ще направим това рали традиционно“, това заявиха от Сдружение SOS-ПТП.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук