13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Над 20 футболни и 10 волейболни отбора ще участват в „ГЕРБ фен купа – Бургас”

Сериозен интерес към второто издание на „ГЕРБ фен купа – Бургас” отчитат организаторите на събитието. Броени дни преди началото на спортната надпревара над 20 футболни отбора вече са се записали за участие. Сред тях са миналогодишните победители „Черно море” и класиралите се втори „Красико спорт”.

Зала ГЕРБ

На терена отново ще се изявят момчетата от „Остриетата“, „България за младите“, „Тигрите на Бат Бойко“, „Общински съветници и приятели“. Не липсват и нови любителски отбори, сред които“Аполония – Созопол“, езиков център „Words” и др.

Над 10 са волейболните тимове, които ще покажат на какво са способни на 27 и 28 септември. Желаещите да се включат в надпреварата, могат да го направят на телефон 0896 760002 до 18 часа на 24 септември.

Отново за спазването на всички правила по време на двубоите на турнира „ГЕРБ фен купа – Бургас“ ще се грижат лицензирани съдии от Българския Футболен Съюз и Волейболната федерация. За призьорите, както и за най-атрактивните отбори и участници в турнирите по футбол и волейбол, организаторите от ГЕРБ са предвидили големи награди, а за всички, които посетят оспорваните двубои, ще има игри с интересни награди и изненади. Техническата конференция за турнира и жребият ще се проведат на 25.09.2014 г. от 18 часа в централата на ГЕРБ в Бургас, в залата на етаж 1.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук