9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Над 500 фенове гледат Бербо в Слънчев бряг

Спортният комплекс „Еврика“ в Слънчев бряг едва побра желаещите да гледат серията мачлета, които всяко лято Димитър Бербатов  си организира с приятели. Над 500 души гледаха в две поредни вечери приятелските срещи, а много от феновете на Бербо не успяха да влязат на стадиона поради липса на места. Голяма част от мачовете в елитната ни група се играят при далеч по малко зрители, коментираха късметлиите добрали се до стадиона.dsc_9809.jpgОще с пристигането си на терена звездата на „Манчестър Юнайтед“ беше нападнат за автографи.

Първата вечер тимът на голмайстора на Висшата лига на Англия надви тима на „Еврика-Пепси“ с 10:5. Заедно с Бербатов в Слънчев бряг ритаха Тодор Кючуков, Александър Томаш, Косьо Мирчев и Петър Златинов.

Снощи от 19 часа отново на „Еврика“  Бербатов рита срещу Гонзо. Тимът на спортно-техническият директор на „Левски“ Георги Иванов би отбора на Димитър Бербатов с  4:3. Така Гонзо взе реванш, след като миналото лято Бербо спечели с 6:5.

Приятелските срещи наблюдаваха новият наставник на „Черноморец“ Димитър Димитров-Херо, бившият национал Георги Чиликов, Атанас Курдов и вратарят на ЦСКА Иван Караджов.dsc_9755.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук