13.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Най-веселият детски празник – в Galleria Burgas

Пътят на състезателя Маккуин и камиона Матю към Световното Гранд При преминава през Galleria Burgas. Любимите Дисни герои от „Колите 2 ” ще летят по пистите в мола през целия 1 юни. За Международния ден на детето Galleria Burgas организира най-незабравимото забавление с много емоции и подаръци. Екшънът ще започне в 11:00 часа и в него ще може да се включи всеки малчуган, посетил мола в този ден.

В сградата на търговско-развлекателния център ще бъдат разпръснати няколко писти. Малката ще е  с радио управляеми колички, а голямата – с коли от анимационния хит на Дисни. Ще има още и Playstation- корнер, кът „В питстопа“, където децата ще могат да покажат уменията си на механици и да ремонтират автомобили, а младите госпожици ще се изявяват в  специална работилничка. За участниците ще има и награди, сред които ще са всички коли, включени в състезанието, хвърчила, малки пръскащи колички „Дисни Колите“, водни пистолети, стикери „Дисни Колите“, кофички и лопатки „Дисни Колите“ и балони Galleria.

Празникът не свършва дотук. На следващия ден, 2 юни, от 11:00 часа в Galleria Burgas идват пингвините Скипър и Прайвит от „Мадагаскар 3“. С помощта на Cinema City те ще изпълняват мисии с бургаските си приятели.  Подготвили са специална програма с много игри и забавления и всяко дете отново ще получи подарък. А за най-нетърпеливите по-късно същия ден в салоните на Cinema City ще се излъчи третата част на анимационния касоразбивач “Мадагаскар 3”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук