12.6 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Най-добрите снимки от Ахтопол

За втора поредна година, под егидата на кметство Ахтопол, се организира фотоконкурса „Ахтопол – град на любовта”.  След края на туристическия сезон жителите и гостите на една от най-южните точки на страната могат да си припомнят слънчевото време, като покажат своите снимки направени в морския град.

Публикуваните кадри се оценяват от жури и от публиката. Миналата година над 30 фотоси бяха подредени в изложба, която дни наред беше акцент от културната програма на Ахтопол. Битката за големите награди пък беше изключително оспорвана и в нея се включиха хиляди почитатели на града.

Легенда, от поколение на поколение, предава историята, която разказва защо Ахтопол е наречен град на любовта, а именно Агатополис. „Все повече хора научават историята на нашия град, а след миналогодишното издание на конкурса за Ахтопол научиха стотици хора от цял свят. Не малко чужденци се включиха в гласуването и станаха почитатели на Ахтопол”, коментира кметът на града Атанас Желязков, който от години се увлича по фотографията.

Крайният срок за публикуване на снимки във Фейсбук страницата е 31 октомври. Всеки, който иска да се включи в него, може да публикува свои снимки на новата страница във Фейсбук с адресhttps://www.facebook.com/Ahtopol?fref=ts

 

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук