9.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Намериха трима мъртви клошари в Бургас. Пили са нещо

Полицията в Бургас е открила трима мъртви клошари. Телата на двама от тях – мъж и жена на около 40 години, са намерени в Парк „Езеро“. На метри от мястото е открит и третия починал мъж. До двойката е имало празна бутилка с мирис на алкохол. От извършената аутопсия е станало ясно, че и тримата са починали от отравяне.

Групата клошари е пребивавала срещу базата на ВиК в парк „Езеро“. На 3 септември, единият от тях намерил до контейнерите за смет пластмасово шише със зелиникава течност. Предстои да се установи произходът на течността. Назначени са няколко експертизи. Клошарите са били четирима – 3-ма мъже и една жена. Единият от тях само е опитал от течността.

Останалите трима са пили от нея. Трупът на единия от тях е намерен на 4 септември до бл. 72 в ж.к. „Зорница“. Това е трупът на 58-годишен мъж от Бургас. Тялото му е изпратено за аутопсия. На следващия ден около 10:00 ч. в района на ВиК базата около Парк „Езеро“, са открити труповете и на другите двама клошари. Все още не е установена самоличността на жената, а мъжът е на 42 години.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук