13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Намушкаха с нож скитник в Бургас при пиянска свада

54 годишен скитник е бил прободен с нож във врата от друг 22-годишен клошар. Инцидентът е станал в неделя на 11 декември след пиянски скандал между двамата. Намушканият е открит на пейка на кръстовището на улиците «Александровска» и «Апостол Карамитев» и  е откаран  в бургаска болница, където е настанен за лечение. Скитникът е без постоянен адрес и енощувал в изоставен „форд“ във вътрешния двор на кооперация на ул.“Сливница“ №5. В резултат на бързите полицейските действия, предприети от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас е установен извършителя на нападението –  многократно проявявания криминално Д.В., 22 годишен, скитник, без постоянно местоживеене, който е задържан за срок до 24 часа.

До изоставената кола е  е открито и иззето оръжието на престъплението – сгъваем нож.

 Разпитани са множество свидетели и е изяснена напълно фактическата обстановка по случая, при който след употреба на голямо количество алкохол между пострадалия 54 годишен бургазлия и Д.В. възниква спор, в следствие на което Д.В. отправя конкретни заплахи за убийство, изважда  нож и нанася с него удар на потърпевшия в областта на врата.

След извършване на деянието 22 годишния бургазлия напуска местопроизшествието и се укрива. При задържането си Д.В. направил пълни самопризнания по случая.

За пълно доказване на престъпната проява са назначени съдебно-медицинска, биологична и съдебно- психиатрична експертиза.

След като е привлечен в качеството на обвиняем, Д.В. е задържан с постановление на Бургаска окръжна прокуратура за срок до 72 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Бургас

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук