9.3 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Намушкаха трима младежи пред дискотека в Благоевград

Трима младежи са били намушкани с нож пред дискотека в Благоевград рано тази сутрин. Инцидентът е станал на ул. „Александър Стамболийски“. Около 5.49 ч. тази сутрин е получен сигнал от Центъра за Спешна помощ за постъпили за оказване на медицинска помощ трима млади мъже.

Пострадали са 25-годишен мъж от петричкото село Скрът, 21-годишен мъж от Велинград и 22-годишен мъж от Луковит. Тримата пострадали са били част от приятелска компания, състояща се от 8 момичета и момчета. Те са били нападнати от трима неизвестни. Двама от пострадалите са с рани в корема, а третият е намушкан в бедрото. Останалите от групата са се измъкнали невредими.

Пострадалите момчета са приети в спешното отделение на благоевградската болница. Състоянието им е стабилно и няма опасност за живота им. За единият от тях се предполага, че има засегнат вътрешен орган. Работата по установяване на участниците в инцидента и причините за него продължава. Младежите твърдят, че могат да разпознаят извършителите. Полицията издирва нападателите.

По неофициална информация таксиметров шофьор е познавал нападателя и е дал името и адреса му на полицаите./ novanews

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук