13.2 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Нападнаха Зипо и Слаш в Слънчака. Вижте какво правили със Сузанита /СНИМКИ+ВИДЕО/

Старозагорските рапъри Зипо – Христо Христов и Слаш – Стоян Стоянов, които станаха известни с нетрадиционния си протест срещу корупцията и неработещите институции с имитация на уриниране пред Народното събрания, са били нападнати в Слънчев бряг. „Благодаря на треньорите ми, особено на Ivan Kiselarov, че имах подготовката да защитя себе си и да помогна на хората около мен!”, написа Слаш в личния си Фейсбук профил, като публикува и видео, запечатало случката.

https://www.facebook.com/shpeka.mc/videos/1632523763424427/

Пред “Zonaburgas” Стоянов разказа, че опитали да се обадят на полицията, но никой от свидетелите на инцидента не се отзовал.

„Прибирахме се от разходка с двама наши приятели – цветнокожи от САЩ. Имаше бой поне 20 минути. От полицията се отнесоха доста странно към тази ситуация. Отказаха ни да пуснем жалби. После искаха само някои от нас да направят това. На нашите американски приятели обясниха, че това не е възможно. Искаха да ни напишат и актове, че сме нарушили обществения ред, при положение, че нападнаха нас. Оказа се, че четиримата нападатели са от нашия град – Стара Загора”, каза Стоян Стоянов.

Според колегата му, именно цветнокожите им приятели, предизвикали нападателите. Христо Христо – Зипо е категоричен, че те са били под въздействието на наркотици. Нападателите са задържани за срок от 24 часа.

Наскоро рапърите скандализираха и с друго видео от Слънчев бряг. Двамата публикуваха видео заедно с 14-годишната щерка на известния от миналото поп фолк певец Орхан Мурад – Сузанита.

https://www.youtube.com/watch?v=O5A-Yl06CIc

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук