15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Наплив на наематели в Galleria Burgas, 90% от търговските площи са разпродадени

Най-новият бургаски мол се превърна в хит за търговците в региона. До момента 90% от площите са предварително наети. Galleria Burgas ще отвори на 15 май. Чрез него за първи път в града идват водещи имена от световния моден бизнес, както и най-успешната международна кинокомпания Cinema City. Мениджърите имат амбицията да демонстрират уникални атракции и забавления. Бъдещите наематели са привлечени от възможността да работят в единствения в страната търговско-развлекателен център, сертифициран мол по международен стандарт LEED за устойчиво строителство. Предимствата, които дава сградата благодарение на енергоефективните мерки, ще снижат значително разходите. Специалната концепция за осветление на цялата сграда ще създаде усещане за свобода и душевен комфорт сред посетителите, което според експертите увеличава драстично желанието за шопинг.

 

Galleria Burgas, както и всички мултифункционални комплекси на GTC, е своеобразен домакин на широк спектър от дейности. В Бургас инвестицията е с дългосрочни перспективи. “Заложихме на екоконцепцията и изградихме първия в региона зелен търговски център, защото сме убедени, че трябва да се грижим за планетата си. Икономията на енергия е само един от аспектите на дизайна. Чрез най-съвременна концепция за осветление ние постигаме значително по-гостоприемна атмосфера и посетителите ще се почувстват специални и обгрижени”, разкри Дани Беркович, изпълнителен директор на  GTC България.

 

Компанията  инвестира значителни усилия, за да създаде в Бургас най-доброто място за пазаруване и развлечения. В Galleria Burgas са обособени няколко къта, където на посетителите да бъдат показани красотата и историята на България. В един от тях изложбата „България на длан” ще разкрие богатата и древна културна традиция на страната ни. За фолклора и националната ни кухня има отделни оборудвани презентационни зали в търговския център. Тази политика се очаква да изиграе огромна роля за популяризиране на българските нематериални богатства сред хилядите чужди туристи, които посещават Черноморските ни летни курорти и отделят няколко дни за разглеждане и пазаруване в областния център. Какво още ще предложи Galleria Burgas, може да научите на http://www.facebook.com/Galleria.Burgas и http://www.galleriaburgas.bg  .

 

 

GTC стъпи на българския пазар първо в Стара Загора. Galleria Stara Zagora отвори в края на 2010 г. и веднага се превърна в най-популярното място в града. Когато екип на реномирано модно списание проведе проучване за най-доброто място за пазаруване в региона, резултатът не изненада никого. Стилисти, дизайнери и специалисти в областта на модата и потребителските предпочитания оценяваха търговските комплекси по няколко критерия: представени международни и местни марки, разнообразие в избора, големина и подредба на магазините, интериор и продължаващи инвестиции, лекота на достъпа до мястото, съотношение цена-качество, промоционални оферти и др. Galleria Stara Zagora, първият мол на GTC в България, спечели по всички показатели. Защото той е не само най-доброто място за пазаруване в тази част на България, но и предоставя изключителен избор за мода и забавления. Само тук  засега, извън София и Варна,  оперират испанските гиганти в областта на модата ZARA, BERSHKA, STRADIVARIUS, PULL&BEAR, представени са най-добрите български търговски практики, има и невероятен избор от топ забавления – от първокласни заведения за хранене до професионално оборудвани кино, фитнес, лазерна арена, подземен картинг, стена за катерене и още много други атракции за деца и възрастни.

 

“GTC е в България и ще остане!”, категоричен е Дани Беркович. И въпреки, че анализаторите не очакват особени промени в пазарната ситуация през 2012 г., компанията ще продължава своето развитие тук, планирайки инвестициите си в годините. Общият дял на България в портфейла на фирмата-инвеститор е едва 3% от общите й активи. Прогнозите са до края на 2014 г. той да бъде увеличен над 2 пъти, или общо на 7%. Това е доказателство за перспективите, които компания като GTC вижда в развитие на проекти у нас, както и добър показател за нарастване на покупателните възможности на българите в бъдеще.

 

След Galleria Burgas през 2013 г. предстои откриването и на Galleria Varna. Преработва се дизайнът на сградата, която ще отговаря на свръх модерните изисквания и нужди на града и скоро проектът ще бъдат представен пред медиите и обществеността. Така GTС ще стъпи твърдо на търговския пазар в Източна България.

 

Globe Trade Centre S.A. (GTC) е създадена в Полша преди 18 г. и е сред най-крупните  инвеститори в бизнеса с недвижими имоти в Европа. GTC развива най-активно дейността си в 10 страни сред които отскоро и България. Дружеството е публично и акциите му се търгуват на Варшавската фондова борса.

 

Компанията е удостоена с приза “Предприемач на годината” в Централна и Източна Европа за годините 2010г., 2009г., 2007г. и 2004г. Победител е също в конкурса за наградите Real Estate, както и със специален диплом “Company of Distinction 2004”. През 2007г. Globe Trade Centre S.A. бе обявен за най-добрия предприемач в Югоизточна Европа в номинациите за наградите Europa Property SEE Real Estate. Стъпването на компанията у нас с успешните си практики, високи изисквания и световни стандарти промени коренно критериите в строителството и търговията.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук