16 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

НАП Бургас продава на търг конфискувани Айфони за 4 лева /снимки/

Бургаската приходна агенция продава компютри и мобилни телефони на атрактивни цени. Огледи на вещите могат да се правят от 10:00 до 12:00 часа от 22 до 24 февруари, като оферти се подават също до 24 февруари. Търгът ще се проведе на 28 февруари от 10 ч. Началните цени на някои от мобилните телефони, като Айфон например, започват от 4 лева, а на компютрите от 40 лева. От НАП Бургас обаче уточняват, че вещите няма да се продават на единични бройки.

NAP telefoni (1)

„Да, цените на всички тези предмети са твърде атрактивни, доста под 10 лева, но нито един от тези телефони не се продава единично. Всички тези предмети мобилни телефони, лаптопи , електронни везни са обособени в една група , тоест това са над 70 вещи , които се продават анблок. Например група, която включва  мобилни телефони, лаптопи , електронните везни ,  над 70 предмета, са на обща стойност 469 лв. и 90 сто.” , уточнява Христо Узунов.

NAP telefoni (3)

За участие в търга трябва да се направи депозит и предложение за начална цена, уточняват от приходната агенция. Практиката показва, че обикновено вещите се продават на двойно и тройно по-високи цени от начално обявените.

Телефоните и лаптопите са втора ръка. Всички те са конфискувани при престъпления и митнически нарушения.

NAP telefoni (2)

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук