22.1 C
Бургас
вторник, април 16, 2024

НАП продава eвтино луксозни жилища в Банско и Несебър

С близо 20% по-евтино излиза покупката на апартамент или парцел край морето от НАП, отколкото от строител. В някои случаи цените могат да паднат до 50% от реалната цена на имота. Справка в сайта на агенцията показва например, че първоначалната тръжна цена на жилище в Слънчев бряг започва от 44 800 лв. На пазара за недвижими имоти подобен апартамент в същия комплекс се предлага на цена от около 66 000 лв.

            В момента в сайта на НАП са публикувани над 20 обяви за продажба на апартаменти в Несебър, Слънчев бряг, Банско и София. Така например НАП Бургас продава сауна, фитнес, кафе, подземен гараж и апартамент. Имотите са на несебърска строителна фирма, която има задължения от над 2 млн. лв. към бюджета и се намират във ваканционните селища „Сидер лодж 1” и „Сидер лодж 2” в местността „Грамадето” на Банско. Апартаментът е с площ от 50 квадратни метра, като началната му тръжна цена е 50 000 лв. Подобен имот в същия комплекс се предлага за 60 000 лв. от агенция аз недвижими имоти. От същия длъжник НАП Бургас продава и апартаменти, фризьорски салон и магазини в Слънчев бряг.

Всеки, който проявява интерес да купи имот от НАП трябва да знае, че за да се включи в наддаването, трябва да преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена. Офертите се подават в запечатан плик до офиса на НАП, който организира продажбата.

Електронен интернет магазин с всички продажби, в който ще може да се търси по ключова дума, цена, населено място и вид на вещта  разработват в момента от НАП. В него ще бъдат публикувани всички активи, които се продават от приходното ведомство, като всеки желаещ ще може да се абонира за имейл известия за продажбите, които го интересуват.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук