11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Наркопласьори превзеха Слънчев бряг

Трева и дизайнеска дрога откриха за ден полицаи в Слънчев бряг. Наркопасьорите са младежи  предимно от София. Вчера  на алея пред хотел «Делта Бийч» в Слънчев бряг, служители от Районно управление «Полиция» – Несебър извършили проверка на 18 годишния С.П. от София. В него  са намерени и иззети 4 полиетиленови пликчета, съдържащи суха зелена тревна / канабис/. С.П. е задържан за срок от едно денонощие. По случая е започнато бързо полицейско производство.

Също вчера около 16.0 0 ч. в х-л «Сол Да Азур» в Слънчев бряг – запад, служители от Районно управление «Полиция» – Несебър извършили проверка на апартамент, обитаван от 23 год. Х.Г. и 24 год. В.С., и двамата от София, като в  куфара на Х.Г. са намерени и иззети 34 таблетки, кафеникави на цвят, с логото «М»-«Моторола» / амфетамин/.

Лицата са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

На 06.06.т.г. около 23.00 ч. на плажната ивица пред х-л «Виктория» в Слънчев бряг, служители от Районно управление «Полиция» – Несебър извършили проверка на 27 годишния Х.И. от Дългопол, обл. Варна, в когото е намерено и иззето полиетиленово пликче със суха зелена тревна маса / канабис/. Х.И. е задържан за срок от едно денонощие. По случая е започнато бързо полицейско производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук