15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Национален оф-роуд събор ще се проведе в Приморско

 IV Национален оф-роуд събор и изложение „Приморско 2011“ ще се проведе от 3 до 6 септември на плаж „Перла“ в черноморския курорт. Съборът ще събере на едно място всички любители и приятели на офроуда от страната и чужбина, вносители на автомобили, мотоциклети и ATV.  Ще бъдат представени най-новите тенденции в допълнителното оборудване на високопроходими автомобили, оф-роуд, аутдор и къмпинг аксесоарите от водещи компании.

img_9904.jpgВ програмата на IV Национален оф-роуд събор и изложение „Приморско 2011“ са предвидени няколко атрактивни прояви: Състезание с джетове „Джет ски Приморско“, Състезание с високопроходими автомобили на затворен терен „Траял Приморско“, Оф-роуд и аутдор изложение, Игри с посетители и гости с много награди.Мястото, на което ще се проведе IV Национален оф-роуд събор и изложение „Приморско 2011“ е възможно най-добре подбраното, предвид все още течащия по това време туристически сезон, комбиниран с официалните празници.

Плаж „Перла“ в Приморско, освен че ще е домакин на проявата и ще приюти стотици фенове на оф-роуда от цялата страна, също така е доста посещавано място от туристи. Така, фирмитe заявили участие в оф-роуд изложението си осигуряват стабилен поток от посетители – потенциални клиенти.

В духа на проявата, специализираното оф-роуд изложение ще се проведе на открити зелени площи на входа на плаж „Перла“, непосредствено до палатковия лагер на събора. За фирмите представящи автомобили и други машини е осигурена възможност за провеждане на тест – драйв с клиенти в района.

За доброто настроение на всички ще бъде изградена кетъринг зона с музика, където ще се провеждат игри с публиката с много награди. Кетъринг фирма ще се погрижи скарата и бирата да не свършат, а вечер всички  ще се забавляват с DJ партита в откритите заведения на плажа.img_0032.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук