13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Национално сдружение „Младежки Глас” навърши 8 години

Национално сдружение „Младежки Глас” навърши 8 години. В емблематичен за създаването на организацията бургаски клуб сдружението събра над 150 гости от цялата страна. Рожденият ден на младежите беше уважено от общественици, неправителствени организации, партньори и симпатизанти. В препълнената зала духа и енергията на новото поколение, обединени около сдружението доказа за пореден път, че младежите са тук и сега, и те има какво да кажат на обществото.

 

IMG_0565“Огромният потенциал, който притежават младите хора в България е всъщност най-големия гарант за успешно бъдеще на страната ни. Няма по-важна кауза от това да подкрепяш младите в собствената ни държава, да се бориш за техните идеи и тяхното развитие – тук и сега! Вече осем години Национално Сдружение „Младежки Глас“ работи с тази мисия и благодарение на силният екип и от даденост Организацията ни вече е най-мащабната в цялата страна. Продължаваме напред, големите цели, които си поставяме ще донесат още по-големи успехи поколения напред, но сме длъжни да бъдем номер 1 заради доверието, което получаваме от обществото и подкрепата на младите хора, които имат нужда от Нас!” каза Тодор Йосифов, национален председател на Сдружение “Младежки Глас”.

IMG_0575Празникът на младите премина под звуците на DJ Pokera, които се погрижиха за хубавото настроение на гостите.

Много позитивни идеи за бъдещи инициативи бяха обсъждани по време на рождения ден. Спонтанно бяха предложени от присъстващи млади хора теми за различни обучения, които ще бъдат реализирани още в първите дни на 2016 година. Повод за радост бяха и група младежи, които се организираха и специално дойдоха на празника, за да заявят своето желание да учредят структура в Област Хасково. Групата от Хасково има желание да развива младите чрез Младежки Глас. В духа на забавна атмосфера, младежите обединени отново работиха за следващите стъпки напред.

 

Национално сдружение “Младежки Глас” е създадено през 2007г. Организацията обединява младите хора от цяла България, подкрепяйки техния потенциал и тяхната активност. Сдружението е най-голямата неправителствена младежка организация в България, работеща за младото поколение, което може и иска да реализира своя потенциал чрез обществени инициативи, подкрепа на собствените си идеи и реализация на възможностите. Сдружението обединява над 8000 членове, в клонове от цялата страна, с 54 клуба по интереси и с над 54 000 симпатизанти в България.

 

Следващото голямо събитие на Национално сдружение „Младежки Глас” е Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство” в началото на месец декември.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук