18.2 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Национално сдружение „Младежки Глас” навърши 7 години

Национално сдружение „Младежки Глас” отпразнува 7 години от създаването си в Бургас.

Младежката организация има цел да бъде от полза на младите хора в страна. Рожденият ден на сдружението беше изпълнено с много емоции и изненади за младите хора. MG_01Днес, сдружението обединява над 8000 членове, в клонове от цялата страна, с 54 клуба по интереси и с над 54 000 симпатизанти в България.

 

MG_03„Младите хора сме тук и сега. Ние имаме какво да споделим и искаме да бъдем полезни на обществото. Вече 7 години обединяваме младежи от България, което ни мотивира да продължим да отстояваме младежката позиция. През следващата година планираме още повече мероприятия и инициативи, които да допринесат за развитието на младите и да им предоставят необходимите знания за едно по-добро бъдеще. Поздравявам всички с празникът на младите хора” каза Тодор Йосифов, национален председател на Сдружение „Младежки Глас”.

 

Младежите споделят „7 години – това са години на неуморност, мотивираност, всеотдайност и приятелство”.

Празникът на младите премина под звуците на DJ Double D  и DJ Pokera, които се погрижиха за хубавото настроение на гостите. В препълненият клуб с млади хора пристигнаха специално за рождения ден областните структури на сдружението.

 

Този месец престои и още едно мащабно събитие Благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство”. Сдружението за поредна година ще реализира благотворителна кауза в подкрепа на най-малките. Събитието ще се реализира в последната събота на месец ноември с партньорство на Български червен кръст – Областен съвет Бургас.

 

Национално сдружение “Младежки Глас” е създадено през 2007г. Организацията обединява младите хора от цяла България, подкрепяйки техния потенциал и тяхната активност. Сдружението е най-голямата неправителствена младежка организация в България, работеща за младото поколение, което може и иска да реализира своя потенциал чрез обществени инициативи, подкрепа на собствените си идеи и реализация на възможностите.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук