18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Нацупеният котарак донесъл милиони на собственичката си (видео)

Котарак с нацупена муцунка, известен още като Сърдитата котка (Grumpy Cat), докарал на собственичката си около 100 млн. долара през 2012-2014 година, съобщи британският в. „Експрес“. Така доходите на 28-годишната американка Табата Бандесън от щата Аризона надхвърлили печалбите на такива холивудски звезди като Никол Кидман, Камерън Диас и Матю Макконъхи.

Истинското име на котарака, прославил се с недоволния израз, е Тардър Сос. За първи път негова снимка бе пусната в мрежата от брата на Табата. Първото видео в Ютюб с нацупения котарак се появи през 2012 година и тогава то събра 16 млн. гледания.

„Оттогава телефонът ми прегрява от бизнес предложения“, отбеляза Табата. Нацупената муцунка на котарака донесла добри пари на Табата и от участието на домашния любимец във филм, посветен на него, от реклама на храна на животни и от две книги за него.

Страницата на Grumpy Cat във Фейсбук има над 7 млн. ползватели. За житие-битието на животното следят в Инстрагам около 500 000 ползватели, в Туитър пък то има около 250 000 привърженици.

В САЩ отдавна се правят сувенири с муцунката на Тардър Сос, неговият лик краси тениски, чашки, значки. Муцунката му е изобразена дори върху тестени печени сладкиши. „Постиженията му са невероятни. Можах да се откажа от работата на сервитьорка буквално няколко дни след първата му проява в нета“, разкри котешката милионерка.

Още забавни котки ТУК:

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук