9.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

На базар в Царево

За поредна година Община Царево, ОДЗ „Ален мак“ и СОУ „Никола Йонков Вапцаров“ обединиха сили в организирането на Великденски базар. Ученици, учители и родители бяха подготвили уникални великденски украшения и разнообразни кулинарни продукти, за да привлекат вниманието на купувачите.

Въпреки дъждовния ден и студеното за април време физкултурния салон на училището бе препълнен с хора, дошли да се заредят с великденско настроение и да си купят празнична украса. Преподаватели от детската градина и училището, както и ученици с гордост показваха своите продукти, произведени от самите тях или с помощта на родители.

Всички бяха обединени от каузата за набиране на средства за подобряване на материалната база в училището и детската градина, за подобряване условията на живот и обучение на децата, за по- благоприятна атмосфера и среда на учебното пространство.

За празничното настроение на публиката възпитаниците на ОДЗ „Ален мак“ и СОУ „Никола Йонков Вапцаров“ изнесоха музикална програма, в нея се включиха : Мажоретният състав от училището с ръководител Йорданка Захариева, Детска вокална група „Морски усмивки“ с ръководител Биляна Никова, малката Александра Станимирова, която рецитира стихотворение и ТКС „Съншайнс“, който вдигна празничното настроение, като покани присъстващите да се включат във флашмоб.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук