20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

„На концерт в сряда” се завръща в музикалното училище

Обичани български и световни поп и рок хитове ще звучат тази сряда в Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” в Бургас.

След големия успех през изминалата учебна година, проектът „На концерт в сряда” се завръща  заедно с  учениците от специалност „Поп и джаз пеене“.
Поредната изява на талантливите музиканти носи името „Песен моя, обич моя”  и на сцената ще  звучат песни любими на няколко поколения.

Зрителите ще чуят  заглавия  на наши и световни  композитори и изпълнители, които през годините са доказали своята непреходност. Те ще бъдат изпълнени от децата от класовете по Поп и джаз пеене с преподаватели  Анета Данаилова, Михаела Танев, Соня Пулева и Милена Добрева .

Заедно с бъдещите звезди на музикалната сцена, публиката ще има възможност да чуе на живо, тези песни за които времето спира и карат хората да затаят  дъх, когато ги чуят.  И ще разбере възможно ли е само от една тъй малка песен да цъфтят цветята, да плисне топъл дъжд и светлина и любовта да трепне във сърцата?

„Песен моя, обич моя” – тази сряда- 11 ноември, 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, вход свободен.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук