18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

На Сънито – и за 20 лева

Кризата свали цените в морските курорти. В пика на сезона в Слънчев бряг може да се почива само за 20 лева на човек на вечер. Цената е за непретенциозни хотели в западната зона. В 2-звезден хотел например студио за трима може да се наеме срещу 50 лева, а апартамент за 4-ма е 60 лева.

плаж Слънчев бряг

Цените ще останат непроменени до 17 юли, след което се повишават. След седмица студиото там ще струва вече 60, а апартаментът – 90. Двойно по-скъпа излиза почивката в хотел 3 звезди. В петзвездните комплекси цената варира между 150 и 200 лева на човек на ден за ол инклузив. В западната зона на Слънчев бряг, която е най-отдалечена от морето, могат да се наемат и частни апартаменти на символични цени от 15 лв. на легло.

В екзотичния къмпинг „Нестинарка“ апартаментите на първа линия струват около стотачка на вечер, без включена храна. В тях могат да се настанят максимум петима души. Малките семейни хотели в Китен, Приморско и Царево предлагат ваканция срещу 50 лева на човек с включена закуска. В по-непретенциозните къщи за гости може да се отседне и срещу 30 лева.

standartnews.bg

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук