18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

На театър с УСМИВКА

Във връзка с реализирането на проекта „За децата на Бургас с любов“ подкрепен от БЦНП и Фондация „Америка за България“ детска театрална трупа“Слънчова планета“ част от Сдружение „УСМИВКА” с ръководител Ирена Ненчева ще представи своя премиера „Арт калейдоскоп“- експериментален спектакъл по етюди от приказки на Шарл Перо на 04.06. 2017 година от 18:00 часа в сградата на Държавен Куклен Театър Бургас.

Цената на билета е 3 лв.

Събраните средства от продажбата на билети ще бъдат дарени на МБАЛ Бургас за закупуване на апаратура за бебетата на Бургас. Местата са ограничени.

Отправяме покана към Вас, като посланици на добра воля, да ни помогнете в тази наша инициатива. Надяваме се по този начин да представим малките актьори на театрална трупа „УСМИВКА” пред бургаската общественост. В същото време набраните средства от изявата да използваме за реализирането на една благородна кауза, за закупуване апаратура за бебета.

До момента са събрани 1200 лв. от кампанията „Стотинкова война” и други наши инициативи през годината, а общата сума на апаратурата е 1 800 лв.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук