12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

На тъмно- FREESTYLE сцената на SPIRIT of Burgas

За четвърта поредна година, като част от SPIRIT of Burgas, „НА ТЪМНО” сцената се очертава като една от най-атрактивните. Този път тя е FREESTYLE. Защото там ще се изявят групи и изпълнители от различни стилове: пънк, ска, реге хип-хоп, Balkan beat, обединени от една идея – градската култура и градския начин на живот – която е част от ценностите и на немска марка номер едно в света Beck’s. За поредна година брандът с удоволствие партнира на мащабното музикално събитие и разнообразието от стилове, които SPIRIT of Burgas предлага. То съответства и на новия слоган на марката Follow Your Inner Compass („Следвай вътрешния си компас”), който насърчава към свободата и смелостта всеки да направи, следва и отстоява своя личен избор.

 

В петък сцената ще открият FRAPPE, свежа столична банда, членовете на която са добре познати от други групи, но в новия си проект те ще ни изненадат с веселяшки вeрсии на известни български хитове. След тях на сцената се качват ROCK a SHOCK. Новото лице на Senior Buffo & The Synhronizers, с изцяло нова програма. Стилът е познат: ска, реге и малко пънк.

 

Малко преди Busta Rhymes на главната сцена, за феновете на алтернативния рок ще се появят ДЖАНГО ЗЕ. В момента групата е в превъзходна форма, а новите им парчета отдавна превземат както интернет пространството, така и родния ефир.

 

Около полунощ голямата изненада на НА ТЪМНО FREESTYLE сцената се казва ЪПСУРТ. Наред с култовите хитове от последните години, ни очаква ексклузивно промо и новите песни на Ицо Хазарта и компания. Софийското „трио” подготвя и специален технически сет. След тях в първата нощ на SPIRIT of Burgas, ни очаква бурно BLACK PARTY. Под зоркия поглед на DJ Станчо и неговите грамофони, купонът е гарантиран.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук