11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

НДСВ: „Да превърнем България в едно по-чисто и по-добро място за живеене“

„НДСВ е единствената политическа партия която има волята, потенциала и ресурса да промени България към по-добро“ . Това каза пред хиляди симпатизанти Трифон Грудев – мажоритарен кандидат за народен представител на НДСВ за бургаски многомандатен избирателен район.  Днес жълтите представиха пред бургазлии  пропорционалната листа на партията и станаха част от зеленото турна на НДСВ и група БТР „Да почистим България заедно“. Трифон Грудев бе категоричен, че всичко, което ще се прави за страната ни оттук нататък, трябва да бъде с мисъл за едно по-добро бъдеще за децата ни.

За да подкрепи кандидат народните избранници пристигна лично един от най-успешните министри в настоящото правителство, министърът на образованието Даниел Вълчев. Пред хилядите жълти симпатизанти, той заяви, че познава лично всички от кандидатите за народни представители и ги определи като достойни хора, на които може да се разчита и затова единствения правилен избор на предстоящия вот е бюлетина номер 8.

Специално за зеленото турне БТР са написали 2 песни, които носят посланието и надеждата да заживеем в една по-чиста и по-подредена България. Рокаджиите и кандидатите за народни представители от НДСВ ще почистят парка в бургаския комплекс „Славейков“ като по този начин ще покажат, че жълтите няма да чакат за да влязат във властта за да почнат да работят, а вече са запретнали ръкави за реализират посланията си. Именно затова днес бе подписан и „Зелен обществен меморандум“ с конкретни ангажименти пред бургазлии. Пръв подписа си под документа постави водача на листата Трифон Грудев. А това вече е зелен сигнал за реализация на  добрите идеи за бъдещето на Бургас и България

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук