16.5 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Невярна съпруга подлуди униформени

46-годишен мъж от Долни Чифлик съобщил вчера около 17.00 часа  полицията в Поморие, че живеещата с него на съпружески начала 45-годишна жена е отвлечена от мъж, с лек автомобил „Тойота Авенсис”, със софийска регистрация. Той пътувал от Бургас към Варна. 20 минути по-късно автомобилът е спрян от полицейски служители и съпроводен до Районно управление – Поморие за изясняване на случая.
полицайУстановено е, че жената се срещнала в София със свой познат с инициали Т.Ц., 43-годишен от Козлодуй, с когото имала интимни отношения. Той я поканил на гости при родителите си в с. Белимел, обл. Монтана. След като вечеряли, мъжът се ядосал на непрекъснатите обаждания от роднини на жената, взел й телефоните, набил я и я сплашил.

На следващия ден двамата тръгнали от селото към София с обещанието мъжът да прибере жената във Варна. Пътувайки по автомагистрала „Тракия”, жената успяла да телефонира на мъжа, с когото живее на съпружески начала, а той от своя страна – на полицейските служители. Похитителят е задържан за срок от 24 часа. По случая в Районно управление – Поморие е образувано досъдбно производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук