16 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Недвижимите имоти инвестиция или риск са за младите хора

С интересни факти от професията консултант на недвижимо имущество се запознаха младежи в Бургас. Организатори на обучението бяха клуб „Мениджмънт” към Сдружение „Младежки Глас” България и агенция за недвижими имоти „Адрес”. MG_02_imotiКонсултантите споделиха своят опит от бранша и изтъкнаха някои основни неща, които трябва да знае всеки човек: да бъде информиран, да се пази от измамни фирми и да проучи добре фирмата предоставяща консултации. Експертите в бранша са категорични един брокер е съчетание от анализатор, банков посредник, юридически консултант и оценител.

Първият въпрос към един купувач или продавач на недвижимо имущество, който задават консултантите е защо той е избрал това. В комуникацията консултантите трябва добре да опознаят и да разберат нуждите на един клиент, така те биха могли да бъдат полезни за него. В дискусията се породиха различни въпроси като как да познаеш фирми с доказан имидж и как да управляваш своите инвестиции.

MG_01_imoti„Основната цел на клуба ни беше да предоставим ясна представа на младите хора за търговията с недвижимо имущество. Важно в случая е да определят, коя е най-добрата сделка за тях и коя е цели да ги измами. Инициативата е първото мероприятие на клуба и имаме план, тази тема да я разгърнем в мащабен семинар” споделиха организаторите Гален Господинов и Емил Калинов, председатели на клуб „Мениджмънт” към Сдружение „Младежки Глас” България.

 

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук