14.9 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Неочаквани резултати от инициативата „Да изчистим България за един ден“

Инициативата “Да изчистим България за един ден” събра много хора в боровата горичка край к-с „Меден Рудник“. Всеки устремено събираше боклуци и радвайки се на слънчевото време се стараеше да даде колкото може повече от себе си за добрата кауза. Една жена се натъква на поредния “боклук” във високата трева, пишат от Фондация „Приятели на животните“ в официалната си facebook страница.

Едва забележимо движение на гърдите – “боклукът” дишаше. Жената извиква: “Това е куче!” Животинчето лежеше свито на кравай и видимо не се интересуваше от суматохата наоколо. Мухите, необезпокоявани от нищо, бяха накацали и се хранеха от него. Около врата му имаше увита проволка. Искаме да благодарим на няколко млади момчета, сред които Тодор Тодоров, че не останаха безучастни и ни докараха този страдалец, пишат още от фондацията.

Кръвната картина на кучето е потресаваща. Има краста, тонове кърлежи и бълхи, отсекли ветеринарите. В момента Галфи както е кръстен от откривателите си, е на два вида антибиотик, с препарати за лечение на генерализираната краста. Хапва по малко пастети, едва едва и без сили да стои изправен.

Ако желаете да дарите за Галфи, молим пишете неговото име като основание на превода. Как можете да му помогнете: http://www.koi-me-iska.com/dari А също и като изпратите дарителски СМС с текст DMS HELP на кратък номер 17 777.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук