18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Несебърският клуб „Бушидо“ с третото място в отборно класиране

На тържествена церемония в пресцентър „България“ в столицата се проведе награждаване на 10-те най-добри спортисти и треньори на  „Българска национална федерация Карате“-БНФК. Наградени бяха и трите най-добри клуба според резултатите от вътрешните състезания в двете направления WKF и WKO.

Сред наградените спортисти  тази година е състезателя на спортен клуб „Бушидо“ гр. Несебър  Лъчезар Димитров, бронзов медалист от европейското първенство и вицесветовен шампион за студенти. Димитров също така е старши инструктор в бургаския клуб „Бургас дожо“.

В класацията на най-добрите треньори  бе  и Христо Терзиев председател и старши инструктор на спортен клуб „Бушидо“ гр. Несебър. Терзиев също така е старши треньор на националните отбори за юноши и кадети постигнали многобройни успехи по европейските и световните татамита.

Купата за третото място в отборното класиране от националните първенства бе връчена на несебърския клуб „Бушидо“. С по-добри резултати бяха само шуменския клуб „Киокушин“ и пловдивския „Тракия“ класирани съответно на второ и първо място в направление WKO.

Наградите връчи заместник-председателя на БНФК г-н Русалин Русалинов, а генералния спонсор застрахователна компания „Лев Инс“ връчи на някои от призьорите  парични награди за особени успехи.

След награждаването се проведе общо събрание на БНФК на което бе приет спортния календар за предстоящата спортна 2013-та година.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук