11.1 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Несебърски състезатели с бронз от международен турнир в Милано

Иван Петров и Надя Янева от Клуб по стортни танци „Несебър“ завоюваха бронзови медали на провелия се в Милано международен турнир по спортни танци от най-висок ранг. Представители от над 50 националности застанаха заедно на танцовия подиум. Паралелно с провеждания турнир се състоя и световно първенство за професионалисти. Двойки от цял свят бяха оценявани от многобройно професионално жури, съставено от световни, европейски и национални шампиони.

 Иван Петров и Надя Янева се състезават в категория – юноши старша възраст, стандартни танци. Децата успяха да се изкачат на почетната стълбичка. Спечелвайки бронзовите медали, Иван и Надя оставиха приятно изненадано международното жури от факта, че такава млада българска танцова двойка успява да се пребори с вече наложили се световни танцови федерации. Непосредствено след приключването на надпреварата, несебърските деца заедно с техния треньор, отпътуваха за древен Рим, където в продължение на три дни преминаха курсове на обучение. Инструктор на всички уроци бе италиански треньор, от клуба – абсолютен световен шампион за 2012 година – Даниеле Ди Дженаро.

Всички двойки на шампионския танцов клуб продължават своята подготовка за предстоящия и последен турнир за годината от веригата за „Купа България” в Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук