12.6 C
Бургас
понеделник, май 20, 2024

Несебър на 11-ото издание на Международното туристическо изложение „Културен туризъм”

Община Несебър участва с два европейски проекта – „Вяра в Несебър” и „Иновативен маркетингов подход за развитие на регионален туристически продукт” в Международното туристическо изложение „Културен туризъм”, което ще се проведе до 13 април във Велико Търново. 

Събитието започна с Водосвет за гостите и участниците, а през 3-те дни на провеждането му ще бъдат изнесени презентации, на които ще се представят туристически дестинации и продукти, конференции, дискусии и кръгли маси.

Община Несебър участва за поредна година, като се представи с два проекта. Единият от тях бе „Вяра в Несебър”, като проекта цели запазване и повишаване на привлекателността на паметниците на културата (основно в “Старинен Несебър”) и включва изработване на нова система за визуална информация, ремонтно-реставрационни работи, благоустрояване на околни пространства и подходи.

Вторият проект представен от община Несебър бе –  „Иновативен маркетингов подход за развитие на регионален туристически продукт”. Той от своя страна има за цел да повиши ефективността на регионалния маркетинг в общините Бяла, Несебър и Долни чифлик, чрез прилагане на иновативен маркетингов подход за развитие на регионален туристически продукт.

Информационните материали за двата проекта бяха разположени на два щанда, които се радваха на огромен брой посетители още през този първи ден. С представянето си на Международното туристическо изложение „Културен туризъм”, община Несебър има за цел да популяризира града като разнообразна и привлекателна дестинация, а също така и да привлече още по-голям брой туристи.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук