11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Несебър се включва в кампанията “ Да изчистим“- „Не изхвърляй“

Община Несебър отново се включва в провеждането на екологични кампании, като се  присъединява към инициативата на БТВ и “Надин груп” ООД  „Да изчистим“ – „Не изхвърляй“! Целта на кампанията е хартиените отпадъци – тетрадки, тефтери и други да бъдат предадени за рециклиране. Отпадъците не са проблем, когато се погрижим за тях умно и адекватно. Лятото вече е тук и всички ние за кратко или по-дълго напускаме офиса, училищната скамейка и любимия диван, отрупани с ненужни документи, вестници и списания. Предлагаме Ви да се включите в инициатива „Не изхвърляй“ като организирате колеги, приятели и съмишленици и съберете всички ненужни хартиени отпадъци.

Регистрирайте Вашия отбор в специалната секция на daizchistim.bg в периода от 25 до 30 юни 2013 г. Партньорите на кампанията от “Надин груп”ООД ще се свържат с Вас за да се уточни подходяща дата за извозване на събраните количества материали. Включвайки се в акцията ще спечелите за Вашия отбор нов баскетболен кош, тенис на маса, футболни топки или други спортни артикули и ще помогнете „Да пазим България чиста!”.
Всеки отбор (училищен, фирмен или друг) ще получи подходящ спортен артикул, осигурен от фирма “Надин груп” ООД. Видът и броят подаръци зависи от количеството предадени хартиени отпадъци.

Допълните въпроси може да уточните с екипа на партньорите от “Надин груп” ООД  на телефон: (+359 884) 990 778 – Нели Кацарска и с отдел „Екология“ към община Несебър на телефон 0554 22-318 – Велислава Колодеева.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук