12.6 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Нефтохимик започва подготовка утре

В сряда от 18 часа на стадиона в квартал Долно Езерово отборът на Нефтохимик ще проведе първата си тренировка за новия сезон. На нея се очакват няколко нови футболисти, които идват от различни отбори.

снимки: новият старши треньор Димчо Ненов

Във вторник изпълнитвлният директор на клуба Благомир Митрев бе в столицата, където разговаря с ръководството на ЦСКА за преотстъпването на няколко играчи. Срещата все още продължава, като резултатът от нея ще е известен по-късно тази вечер.

Утре тренировки с Нефтохимик ще започнат и някои от най-талантливите играчи на Поморие.

 

Добрата новина за ръководството на тима е, че основният състав на отбора се запазва. По различни причини отбора напускат  Адриан Олегов, Тодор Стоев, Цветан Канелов, Васил Калоянов и Стамен Ангелов.

Тошко Киселичков е назначен на поста помощник треньор и  ще помага на Димчо Ненов, а като селекционер в отбора се завръща Митко Трендафилов.

 

Преди тренировката утре , изпълнителният директор Благомир Митрев ще представи на футболистите новия технически щаб, а новият старши треньор Димчо Ненов и Благо Митрев ще  дадат брифинг за журналисти относно плановете за подготовката, както и за новите попълнения в отбора.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук