15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Нефтохимик кани бизнеса на мача с ЦСКА

Ръководството на Нефтохимик ще раздаде покани на много бургаски фирми да посетят двубоя с ЦСКА в събота от 16.30 часа на стадион Лазур. Идеята е повече хора от бизнеса да станат съпричастни на футболната магия. На заседание на спортната комисия към Община Бургас, също бяха начертани мерки за подпомагането на клуба с 50 годишна история за излизане от финансовата криза, в която се намира. Идеята е в подпомагането на клуба да се включат колкото се може по-широк кръг от хора – фенове, общински съветници и разбира представители на бизнеса, които имат основен дял в издръжката на всеки футболен клуб.

 

След завръщането на собствениците на Нефтохимик от чужбина, ще бъдат уточнени параметрите на бъдещото структуриране на клуба и как би могло да стане възможно придобиването на акции от фирми, които желаят да се включат в издръжката на представителния отбор и Детско юношеската школа. 

 

Големият интерес към приятелския двубой между Нефтохимик и ЦСКА расте лавинообразно. От рано сутринта фенове на Нефтохимик и привърженици на футбола в Бургас звънят на телефоните в клуба, за да питат откъде могат да се снабдят с билети за мача в събота.

 Във връзка с това ръководството  на Нефтохимик реагира светкавично и още от днес следобед в магазина на „Красико спорт” в спортна зала „Бойчо Брънзов” билетите са на разположение на феновете. От магазина в спортната зала съобщиха, че веднага след пускането на пропуските за мача в събота, се е образувала опашка от желаещи да се снабдят с ценните хартийки. Цените на билетите са 2 лева за всички сектори и по 1 лев за ученици, студенти и пенсионери. Пет лева пък струва билета за официалната ложа на Лазур.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук