14.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Нефтохимик отнесе Левски с 3:1 гейма в Бургас

Волейболистите на Нефтохимик спечелиха дербито срещу Левски с 3:1 гейма в Бургас и записаха  седмата си победа в Суперлигата. Треньорът Даниел Пеев сподели след мача за zonaburgas.bg, че е изключително доволен от спечелените 3 точки и силния първи гейм, но е леко разочарован, че във втори и трети гейм нивото на бургазлии леко  падна. Във временното класиране Нефтохимик  заема вече четвърто място с 21 точки, само една точка зад Левски. Домакините тръгнаха ударно и убедително спечелиха първия гейм с 25: 10 само след 19 минути игра.

 

снимка: Бургазлии забиват последната си точка срещу Левски в мача завършил с 3:1 гейма

В началото на втората част гостите от Левски се мобилизираха и поведоха с 3:0, но бургазлии бързо изравниха. Двата отбора се редуваха да водят в резултата и играта беше точка за точка. Бургазлии обаче се оказаха по-силни и спечелиха втората част с 25:22.

 

Момчетата на Стоян Стоев все пак успяха да вземат трети гейм с 25: 18 точки, като се възползваха от неточностите на домакините. Либерото Владислав Иванов на няколко пъти спаси трудни топки

 

След равностойно начало на четвъртия гейм, момчетата на Стоян Стоев допуснаха бургазлии да натрупат солидна преднина и да спечелят четвъртата част с 25:19 , а с това и мача с 3:1 гейма. СТреньорът на Левски  даде добра оценка на младите момчета в отбора, които смениха звездите в Левски и каза, че са се справили добре в мача. 

Най-резултатен за Левски беше Симеон Александров, който заби 18 точки, а за домакините Андрей Николов с 17 точки.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук