9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Нефтохимик отпразнува с грандиозно шоу 20 години от вицешампионската титла

Пред близо 1000 души в препълнената зала „Младост“ в Бургас, отборът на Нефтохимик отпразнува 20 години от вицешампионската титла на тима. Почти всички играчи, както и треньорският щаб от „златното“ поколение на Нафтата пристигнаха за празника, а треньорът на Дуисбург и един от любимците на бургаската публика Илия Груев бе подготвил специално видео с пожелания към всички присъстващи.
Шоуто бе открито от машината за хитове F.O., който в продължение на половин час вдигна адреналина на зрителите. След изпълнението на един от най-актуалните рапъри у нас, пред публиката бяха представени всички деца, които тренират в школата на Нефтохимик. Официално бяха представени и всички настоящи играчи на тима, както и новодошлите вчера Галин Иванов и Илия Миланов. И когато емоцията в залата беше достигнала връхната си точка, на терена един по един се появиха сребърните медалисти от сезон 1996/97 година. При тяхното представяне публиката изпадна в екстаз, а агитката на „шейховете“ дълго време пееше имената на своите любимци. В края на представянето на легендите на Нефтохимик, на терена бе поканено семейството на Велиян Парушев. Няколко минути залата аплодираше наследниците на славния капитан на „зелените“, а синът му получи фланелка с номер 5 и името на железният бранител.
След този емоционален момент започна и демонстративния мач, който противопостави играчите от сезон 1996/97 срещу сегашния тим на Нефтохимик. След много оспорван и изпълнен с качествени изпълнения мач, в крайна сметка победител нямаше и срещата завърши 3:3. В края на двубоя всички играчи и треньори от „златното“ поколение получиха плакети от ръководството на Нефтохимик
Както се очакваше, залата се оказа тясна за всички желаещи да се насладят на този футболен празник, а малко преди началото на събитието охраната бе принудена да затвори входовете, поради съображения за сигурност. Ръководството на Нефтохимик се извинява на десетките бургазлии, които не успяха да влязат в залата, но решението бе взето от полицията, тъй като залата бе изпълнена до краен предел. Нефтохимик благодари на всички за подкрепата и като реверанс към феновете на отбора, ръководството ще подари 500 безплатни абонаментни карти, които ще важат до края на първенството. Картите ще се раздават в офисите на Нефтохимик, намиращи се в СЦ „Изгрев“. Също така всички в отборът са обединени около мнението, че подкрепата на феновете в предстоящи старт на първенството ще е в основата на бъдещите успехи на тима. Нефтохимик приема Монтана в първия пролетен кръг, а срещата ще се играе в събота, 18 февруари, от 13:00 часа на стадион „Лазур“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук