6.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Нефтохимик посреща Черноморец (Балчик)

В IX кръг от първенството на Втора лига Нефтохимик ще домакинства на Черноморец (Балчик). Двата черноморски тима ще се изправят един срещу друг на 24 септември (неделя), в 17:00 ч., на стадион Българово. Билетите за срещата ще са на цени от 2 лв за сектора и 5 лв за ложата.

За важното домакинство старши-треньорът Николай Кръстев няма да може да разчита на трайно контузените Димитър Николов и Живко Илиев. Вратарят ще се възстановява три месеца, след операция на счупен нос и скула, а халфът Живко Илиев ще почива принудително един месец, заради счупена кост на стъпалото. Под въпрос е участието на Ясен Тузаков, който получи травма на коляното по време на срещата с Царско село за Купата. Виктор Янев също няма може да помогне на отбора си. Нападателят търпи дисциплинарно наказание – лишаване от състезателни права за три мача, заради удар без топка по противников играч, по време на мача срещу Струмска слава (Радомир).

 

След серия от поражения, „шейховете“ са мотивирани да отмъкнат трите точки от тима на Балчик. В последните двубои късметът не беше на страната на бургаския отбор, но въпреки всички трудности, те ще търсят победата в предстоящото морско дерби. За това ще разчитат й на подкрепата на привържениците на отбора.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук