16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

„Нефтохимик“ преговарят със спонсор от Близкия изток

Бизнесмен от Близкия изток е изявил интерес да подкрепи бургаския отбор, който в последните дни стана мишена за спекулации и съмнения за продажба на лиценза си на ЦСКА.  Това стана ясно ден, след като Нефтохимик отпътува на първи лагер от лятната подготовка.  „Аз вчера преговарят с тях. Хора сериозни, които искат да помагат на клуба, но не с цялата издръжка на клуба, тук става въпрос за помощ от тяхна страна. Най-вероятно това ще стане в края на другата седмица, тъй като ние имаме задължения към футболния съюз трябва да ги изчистим, за да стартираме първенството.”, заяви Костадин Джамбазов – изп. директор Нефтохимик.

на снимката: Костадин Джамбазов – изп. директор Нефтохимик

Новината, че преговорите с Гриша Ганчев за прехвърляне на акции на отбора за сега се отлагат успокои всички играчи и фенове на клуба. Те са получили уверение от собствениците на Нефтохимик, че няма да има продажба на лиценза на ЦСКА.

 

От Нефтохимик се надяват и на спонсорство от Лукойл, но преговорите с Вагит Алекперов ще бъдат най-рано през септември. От общината в Бургас за сега запазват мълчание дали ще подпомогнат финансово втория бургаски отбор в елитната група.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук