14.3 C
Бургас
петък, април 26, 2024

„Нефтохимик 2010″ се подсили със Салпаров

Нов трансферен удар осъществи „Нефтохимик 2010“. С екипа на бургаския отбор в предстоящия турнир за купата на България по волейбол ще играе националът Теодор Салпаров.

Либерото  пристига в Бургас, след като късно снощи триумфира  с купата на Шампионската лига с клубния си тим „Зенит“ – Казан. На финала в Краков, Салпаров и съотборниците му надиграха в драматичен мач с 3:2 гейма италианския „Тренто“, където играе разпределителят на националния отбор Георги Братоев, а старши треньор е българинът Радостин Стойчев.

„Договорът със Салпаров вече е подписан. Пристига в Бургас на 22 април, когато ще направи първа тренировка в зала „Младост“, уточни мениджърът на „Нефтохимик 2010“ Огнян Томов.

Теодор Салпаров е второто звездно попълнение в „Нефтохимик 2010“, след като седмица по-рано беше привлечен и 206-сантиметровия централен блокировач на националния отбор Николай Николов.

От 25 до 27 април бургаската зала „Младост“ ще бъде домакин на турнира за купата на България, с участието на „Нефтохимик 2010“, „Миньор“ – Перник и шампиона „Добруджа“ – Добрич.

В другата група са „Марек Ивкони“, „Монтана“ и „Арда“ – Кърджали. Мачовете са в Дупница на същите дати.

За финалния турнир, който ще определи новия носител на купата на България се класират първите два отбора от групите.

Домакин отново е зала „Младост“. Полуфиналните мачове са на 29 април, а финалът е на 30 април.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук