13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Нешка Робева отново дава подкрепата си за танцова формация „Петлите“

На 27 май,  2013 г. от 19 часа в залата на  “ НЕФТОХИМ “   бургазлии  и гости на града ще имат възможност да се насладят на танцовите и артистични умения на трупата на Нешка Робева.

За  трети пореден път по покана на танцова формация ”Петлите” момичетата и момчетата от „Нешанъл арт”, ще изградят спектакъла „Не се гаси туй що не гасне” в памет на големите мъже на България и великите дати от нашата история. Специално участие  има   ДЖУНИ АЛЕКСАНДРОВА.

Голямата българска треньорка и хореограф пристига с цялата си група за новия си спектакъл и ще подкрепи за пореден път бургаските сираци, ръководителя им Георги Димитров и  най – новия им проект, мюзикъла „ Пеем и танцуваме, за да не плачем”.
Нешка Робева ще даде уроци и съвети на малките петлета, относно танцуването, сценичното поведение и дисциплината на танцьорите по време на репетиции и концерти. Децата с нетърпение очакват срещата с техния ментор, които ги вдъхновява да показват най – доброто от себе си пред своята публика. Билети за представлението се продават на касата на НХK.

 

Колеги, моля ви за пореден път да подкрепите тази бургаска кауза и малките танцьори, които станаха национално известни, благодарение на вас!

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук