10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Николай Димитров: Надявам, въпросът с инфраструктурата в „Слънчев бряг“ да бъде решен /видео/

„Нямаме никакви различия, нито с хотелиерите в Слънев бряг, нито с държавното акционерно дружество „Слънчев бряг”. Все пак се надявам, въпросът с инфраструктурата в курорта да бъде решен. Не знам до колко е голям този проблем, но община Несебър винаги е оказвала съдействие на абсолютно всички институции – на полиция, пожарна” Така отговори кметът на Несебър Николай Димитров на въпрос за напредъка в разрешаването на проблема с инфраструктурата на к.к. „Слънчев бряг” и разговорите му по темата с министъра на туризма Николина Ангелкова. 

Слънчев бряг

Идеяата за цялостното премахване на преместваемите обекти на територията на най-големия българсаки курортен комплекс Димитров коментира така: „Аз също подкрепям тази идея. Моите съграждани в Стария град премахнаха сергиите. Градът стана уникален и това е факт. При добро желание това може да се случи и в Слънчев бряг. За това обаче трябва да се разберат държава и частници.“

След срещата си в Бургас, кметът на Несебър отпътува за Слънчев бряг, където ще вземе участие в среща между Ангелкова, представители на „Слънчев бряг“ АД и хотелиери. Очаквайте видео репортаж в по-късните часове.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук