10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Николай Димитров пред BBC London: Злоупотребата с алкохол от туристите е въпрос на възпитание и самоконтрол

Така отговори несебърският кмет на въпрос на екип на телевизия ББС- Лондон за зачестилите случаи със злоупотреба на алкохол, най-вече от млади англичани в Слънчев бряг. Екипът на ББС, който снима филм за проблемите на почиващите млади британци в Слънчев бряг, разговаря с кмета на Несебър повече от час.

 

Той отговори  на зададените му въпроси, относно осигуряване на условията за сигурността и спокойствието на чуждестранните туристи на територията на общината,респективно в кк «Слънчев бряг», през летния сезон.

Кметът информира за мерките, които се прилагат от специализираните органи, съвместно с общината, за ограничаване на престъпността, разпространението на наркотици и злоупотребата с консумация на алкохол.

Отговаряйки на въпроса за възможностите за развлечение в Слънчев бряг кметът разясни, че курортът след вложените инвестиции при раздържавяването му се е сдобил с изцяло модернизирана съвременна хотелска база ,в която се развиват различни видове туризъм за хора от всички възрастови групи.

При  всеки въпрос от ББС се интересуваха най-вече от личното мнение на Димитров не като кмет, а преди всичко като гражданска позиция. И той я заяви недвусмислено по отношение на престъпността,разпространението на наркотици и злоупотребата с алкохол от младите хора.

текст и снимка:  Максим МОМЧИЛОВ

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук